Annons
Annons

Front Office

Experternas syn på NHL – vi täcker in de senaste snackisarna och diskuterar de hetaste frågorna. Våra skribenter har gedigen kunskap och guidar dig kring frågorna som rör NHL:s framtid.

”1000 tack, Henrik!”

En lång passning från Alexander Edler till framrusande Daniel Sedin på högerkanten. En kroppsfint och en liten flippmacka senare var Henrik Sedin helt fri med målvakten och det hela var klart.

läs mer

”Detroit har fel självbild”

Det var Steve Yzerman som en gång i tiden väckte mitt intresse för ishockey i allmänhet och NHL i synnerhet. Under hela uppväxten följde jag världens bästa hockeyliga genom att läsa Pro Hockey, kolla upp nattens resultat på text-tv och dregla över de fåtal tv-bilder som dök upp på Sportnytt (det här var på stenåldern, kids).

läs mer

”NHL förlorar slaget”

Hjärnskakningsproblemet är en huvudvärk som inte ger med sig för NHL:s kommissionär Gary Bettman. Inte nog med att Bettman slåss i domstolarna, där fler än 100 ex-spelare har stämt ligan för att de anser att den inte informerade dem om riskerna för att få hjärnskador, han förlorar även PR-slaget.

läs mer

Kris i kanadensisk hockey?

Det började talas om kris i kanadensisk hockey när landets samtliga sju NHL-lag missade slutspelet denna säsong. Men som vår krönikör Chris Johnston antyder nedan andas de nordliga NHL-fansen optimism.

läs mer

”Räcker med renovering för Rangers?”

Före lockouten 2004 kunde man fortfarande bygga mästarlag genom att värva stjärnor på sommaren och fylla på med ett par veteraner vid trading deadline. Lag som Detroit, Pittsburgh, Dallas och Colorado lyckades vinna flera Stanley Cup med den här modellen på 90- och 00-talen. Men när lönetaket infördes i NHL för snart 12 år sedan skakade det fullständigt om förutsättningarna.

läs mer
Annons
Annons

Pin It on Pinterest

Share This